icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 18 december 2020
Valley

Valley Amsterdam bereikt hoogste punt

_MST7340.jpg

Valley aan de Amsterdamse Zuidas heeft het hoogste punt bereikt. De realisatie is in handen van Bouwcombinatie Valley Amsterdam (Boele & van Eesteren | G&S Bouw). Valley wordt in opdracht van EDGE Technologies gerealiseerd en het project omvat een innovatief en duurzaam gebouw met gemengde functies. Nu het hoogste punt van 103 meter van de Noordtoren is bereikt, kan de laatste fase van de bouw ingaan. Valley biedt 75.000 m2 aan retail, restaurants & bars, culturele voorzieningen, kantoren en 200 appartementen.

Valley, naar ontwerp van architect Winy Maas (MVRDV), wordt een blikvanger aan de Amsterdamse Zuidas. Het eigentijdse opvallende gebouw maakt de gestelde duurzaamheidsambities waar en is op weg naar een BREEAM Excellent certificering. Een openbaar, toegankelijk park maakt onderdeel uit van het project en zal worden ontworpen door Piet Oudolf. Daarnaast biedt Valley tal van mogelijkheden voor werken, wonen, horeca, recreatie en sport. In het hart van Valley komt een levendig atrium waar mensen bij en tot elkaar kunnen komen.

Beschikbare ruimte

De oplevering van Valley staat gepland voor einde zomer 2021 en momenteel is er nog 1.800 m2 kantoorruimte beschikbaar in de Zuidtoren, verdeeld over twee verdiepingen (1.000 m2 en 800 m2). Ook zijn er nog diverse units beschikbaar voor winkels en horeca. De verhuur van de vrije sector huurwoningen door RJB Group of Companies zal begin volgend jaar starten.

Topping out of Valley

In bijgaande video van EDGE Technologies nemen Coen van Oostrom (CEO EDGE Technologies) en Architect Winy Maas (MVRDV) je mee in de ontwikkeling van het project:

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project