icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 17 maart 2020
Sonate

Update werkzaamheden maart - april 2020

Overview toren B 3.jpg

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Sonate aan de Turfhaven. De bouwkeet is inmiddels op het bouwterrein geplaatst en het bouwterrein wordt verder ingericht.

Toren Adagio

Bij Adagio staat de werkzaamheden in het teken van de fundering. In de bestaande parkeerkelder is een ballastvloer van 90 cm dikte beton gestort. Ook worden er trekankers aangebracht op het kelderdek. Deze trekankers zorgen samen met de ballastvloer voor de stabiliteit van de keldervloer. Wanneer deze werkzaamheden gereed zijn, starten de sloopwerkzaamheden in de bestaande parkeergarage. Aansluitend worden de funderingspalen aangebracht.  

  

Toren Bolero

In de afgelopen weken is de bouwput van Bolero ontgraven en is de betonpoer gemaakt waar de torenkraan binnenkort op geplaatst wordt. De koppen van de heipalen zijn verwijderd, het zogenoemde ‘koppensnellen’, waardoor de wapening is vrijgekomen en de fundering kan worden gerealiseerd.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project