icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 12 mei 2021
Sonate

Update 4: wegzuigen zand onder fundatiepoer Adagio

Dat wij nog steeds bezig zijn met de zuigwerkzaamheden is niet alleen voor de omgeving, maar zeker ook voor ons een zware tegenvaller (zowel qua planning als financieel). Tussen het zand, dat wij moeten wegzuigen, komen wij diverse (niet voorziene) obstakels tegen zoals beton en staal. Deze dienen eerst te worden verwijderd voordat het zand kan worden weg gezogen. Het aantal obstakels en daarmee de vertraging is zo groot dat wij op dit moment geen prognose over einde zuigwerkzaamheden kunnen geven.

De zuigwagen heeft zich de afgelopen weken langs de gevel van Amare verplaatst. Sinds enkele dagen staat hij op dezelfde plek. Wij gaan er van uit dat hij niet meer verplaatst hoeft te worden.

Gedurende de feestdagen komende periode (Hemelvaartsdag 13 mei en tweede Pinksterdag 24 mei) wordt er niet gewerkt op de bouwplaats van Sonate.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project