icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 09 maart 2021
Sonate

Plaatsing doorloopcontainers Turfhaven

Sonate AI Adagio Schemerklein.jpg

Zoals eerder vermeld worden er om ervoor te zorgen dat voetgangers de bouwplaats gedurende de bouwperiode veilig kunnen blijven passeren, in nauwe samenwerking met de Gemeente Den Haag, doorloopcontainers geplaatst op de Turfhaven tussen Adagio en het Wijnhavencomplex. De doorloopcontainers worden op woensdag 10 maart geplaatst en worden in de dagen daarop verder ingericht. De doorloopcontainers blijven tot medio 2023 in gebruik.

Bij plaatsing wordt gebruik gemaakt van de torenkraan. Zowel gedurende de plaatsing als inrichting van de containers zijn er verkeersregelaars aanwezig om het fiets- en voetgangersverkeer te begeleiden.

We hadden u graag eerder geïnformeerd over de uitvoering van deze werkzaamheden. Helaas is dit vanwege coronaperikelen op het project niet gelukt. Onze excuses hiervoor.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project