icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 14 februari 2022

Nieuwsbrief: Vlinderen traforuimtes Adagio

Sonate

vlinderen

Met deze brief informeren wij u over de werkzaamheden die buiten de reguliere werktijden van 07.00 tot 19.00 uur op het bouwterrein van Sonate aan de Turfhaven gaan plaatsvinden. Wij hebben hiervoor een ontheffing aangevraagd bij de gemeente en deze is inmiddels verleend.

Wat gaan we doen?

Het betreft het storten en afwerken van twee traforuimtes op de begane grondvloer van toren Adagio op woensdag 16 februari. Op de ruwe vloer wordt een nieuwe laag beton gestort die hierna dient te worden uitgevlakt. De betonstort vindt plaats vanaf 07:00 uur. Aansluitend wordt de vloer machinaal uitgevlakt, ook wel vlinderen genoemd, dit kan doorlopen tot 23:00 uur in de avond. Het afwerken van de vloer is afhankelijk van de mate waarin het beton aan de oppervlakte is uitgehard. Deze verharding is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden en hierdoor is het erg lastig te bepalen wanneer de werkzaamheden zijn afgerond. Helaas is de overlast van geluid en verlichting van het werkgebied niet te voorkomen. Wij vragen uw begrip hiervoor. Wij doen ons uiterste best de activiteiten zo snel mogelijk af te ronden, zodat de overlast beperkt blijft.

Automatische nieuwsberichten via projectwebsite

Op de projectwebsite www.boele.nl/projectwebsites/sonate kunt u terecht voor meer informatie over het project. Via deze website wordt tijdens de realisatiefase ook een automatische nieuwsupdate verzorgd. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsalert door uw e-mailadres in te dienen onderaan de pagina en op de knop ‘Op de hoogte blijven’ te drukken. Let op! U moet uw aanmelding bevestigen via een aanmeldingsmail.

Werktijden

Boele & van Eesteren heeft een vergunning voor het uitvoeren van bouwwerkzaamheden op werkdagen en op zaterdag tussen 7.00 uur en 19.00 uur. Wanneer het nodig is om buiten deze tijden te werken zullen we u hiervan vooraf op de hoogte brengen.

Bewuste Bouwers

Dat bouwen hinder oplevert voor omwonenden, realiseren wij ons heel goed. Helaas kunnen wij dit niet voorkomen. Wel proberen wij de hinder tot een minimum te beperken. Boele & van Eesteren is aangesloten bij stichting Bewuste Bouwers. Aandacht voor de omgeving, veilig werken, medewerkers en het milieu, dat is waar een Bewuste Bouwer voor staat en zo realiseren wij het project dan ook. Wilt u meer weten wat Bewuste Bouwers voor u betekent? Dan kunt u informatie vinden op www.bewustebouwers.nl.

Contact

Heeft u de komende periode vragen of opmerkingen met betrekking tot de bouw? Neem dan contact op met Boele & van Eesteren via sonate@boele.nl of bel naar 070-414 4200. 

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project