icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Sonate

In het najaar van 2019 is Boele & van Eesteren gestart met de bouw van woontorens Adagio en Bolero. De torens maken deel uit van het project Sonate in het Spuikwartier, hartje Den Haag, op de plek waar eerder de ministeries van Justitie en Binnenlandse Zaken gevestigd waren.

Adagio

Adagio krijgt een omvang van 1.215m2 BVO commerciële ruimte en 23.700 m2 wonen, waarin 268 twee-, drie- en vierkamerappartementen worden gerealiseerd. Adagio wordt bovenop de bestaande parkeergarage van het voormalige gebouw van de ministeries van Justitie en Binnenlandse zaken gerealiseerd, wat de fundering van het gebouw zeer complex maakt. Naar verwachting wordt Adagio eind 2023 opgeleverd.  

Bolero

Bolero is met 18.210 m2 BVO wonen en 285 m2 BVO commerciële ruimte wat kleiner qua omvang en biedt plaats aan 188 twee-, drie- en vierkamerappartementen. De werkzaamheden voor Bolero zijn begin 2020 gestart en in september 2022 afgerond. 

Sonate Spuikwartier

Het project Sonate spuikwartier is geïnitieerd door het samenwerkingsverband Sonate Spuikwartier c.v., bestaande uit DW Property (voorheen Reggeborgh Vastgoed), VolkerWessels en Delta Development Group. In deze eerste fase van het project worden twee woontorens ontwikkelt en gerealiseerd. In een later stadium wordt het plan voor een derde woontoren, Cantate, verder uitgewerkt.

Partijen

Opdrachtgever (Sonate Spuikwartier)
DW Property (voorheen Reggeborgh Vastgoed)
Opdrachtgever (Sonate Spuikwartier)
VolkerWessels
Opdrachtgever (Sonate Spuikwartier)
Delta Development Group
Architect Bolero
Klunder Architecten
Architect Adagio
MVSA Architects

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project