icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 07 december 2020
Schipholweg

Update werkzaamheden december – januari

Schipholweg_0712.jpeg

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Schipholweg 130. Afgelopen weken zijn de heiwerkzaamheden afgerond. De heistelling heeft inmiddels plaatsgemaakt voor de torenkraan, die de komende periode wordt ingezet ter ondersteuning van de bouwwerkzaamheden.

Na afronding van het heiwerk zijn we eind november gestart met het ontgraven van de funderingscontouren. Ook zijn de eerste poeren en balken van de fundatie gestort. Tot en met begin volgend jaar wordt er gewerkt aan de fundatie voor het gehele gebouw. In de weken tot aan de kerstvakantie worden er diverse werkzaamheden op de reeds gestorte fundatie opgestart zoals het voorbereiden van de installatie- en nutsvoorzieningen, het leggen van de begane grondvloer en voorbereidingswerkzaamheden van de eerste wanden.

In het nieuwe jaar wordt gestart met het storten van de eerste wanden op de begane grond. Aansluitend worden de gevels gesloten door het plaatsen van houtskeletbouw wanden met voorgemonteerde kozijnen. Hiermee gaat het project Schipholweg 130 de hoogte in en worden de contouren van het gebouw snel zichtbaar.

Werkzaamheden rondom de feestdagen

Vanwege de kerstvakantie vinden er tussen Kerst en Oud & Nieuw geen werkzaamheden plaats op het bouwterrein van project Schipholweg 130.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project