icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 21 juni 2022
Schipholweg

Het gebouw krijgt zijn naam opgespeld

De laatste hand wordt gelegd aan project Schipholweg. Zowel bij de Brandweerkazerne als bij de appartementen heeft het gebouw zijn uiteindelijke naam (doosletters) opgespeld gekregen. De hoofdentree van de woningen wordt gekenmerkt door grote grijze letters met de naam ‘The Station House’. Aan de gevel van de Brandweerkazerne is zowel het logo als in tekst de Brandweer signing te zien. Deze onderdelen behoren tot de spreekwoordelijke laatste loodjes.

2282051.jpg

Brandweerkazerne

De Brandweerkazerne wordt in deze laatste weken voorzien van zijn uiteindelijke afwerking op zowel de wanden als de vloeren. Daarnaast is de binnentuin op het dakniveau van de brandweerkazerne voorzien van een mos sedum vegetatie. De systemen worden ingeregeld en getest zodat de kazerne nog voor de zomervakantie opgeleverd kan gaan worden.

2282148.jpg

Appartementen

De appartementen van ‘The Station House’ zijn nagenoeg allemaal gereed voor oplevering. De laatste hand wordt gelegd aan de algemene ruimtes zoals de gangen, binnentuinen en de parkeergarage. De verwachting is dat de appartementen na de zomervakantie worden opgeleverd.

Terreininrichting rondom het project

In de komende weken zullen er werkzaamheden plaatsvinden aan de infrastructuur rondom het project. De toegangswegen, fietspad en voetpad worden geheel opnieuw ingericht.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project