icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 06 september 2019
Noordelijk Havenhoofd Scheveningen

Werkzaamheden augustus - september 2019

IMG-20190902-WA0003

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van ons project Inntel hotel te Scheveningen. Momenteel staan de werkzaamheden in het teken van de opbouw van het betoncasco en is er gestart met de montage van de gevels in de plint van het gebouw.

Ruwbouw betoncasco

De ruwbouw van het Inntel Hotel gaat gestaag omhoog. Per twee weken wordt een bouwlaag omhoog gewerkt. Inmiddels zijn de betonwanden van de 9e verdieping gestort. Volgende week starten we met de stort van de betonvloer ten behoeve van de tiende verdieping. De wanden en vloeren van het betoncasco worden in het werk gestort. De kern en het trappenhuis zijn opgebouwd uit geprefabriceerde betonwanden.

Gevels begane grond

Medio augustus zijn we gestart met de montage van de gevels in de plint van het gebouw. Ruim de helft van de aluminium gevels op de begane grond is momenteel geplaats. De komende weken gaan deze werkzaamheden verder.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project