icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 31 januari 2022
Nieuw Kijkduin

Bouwupdate Nieuw Kijkduin – Fase 2

Wand plaatsen F.jpg

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Nieuw Kijkduin – Fase 2.

Bij Tramontana (gebouw G) wordt gewerkt aan alle installatie- en voorbereidende werkzaamheden van de 2de verdiepingsvloer waar zich 8 appartementen bevinden. In week 6 zal hier de betonvloer gestort worden.

Op de 1ste verdiepingsvloer van Levanter (gebouw F) worden de kolommen en wanden gezet. Op deze verdieping bevinden zich 4 appartementen. Voor deze appartementen zijn we afgelopen week begonnen met het leggen van de breedplaten. De vloer van de fietsenstalling is al gereed.

Voor Lombarde (gebouw E) is een deel van de poeren (funderingsblokken) gestort en wordt het ijzerwerk gevlochten voor de overige funderingsblokken. Vanaf deze week zal het zand dat ter plaatse van Sirocco (gebouw D) ligt, tussen de poeren van Lombarde verspreid worden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project