icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 18 juni 2019

Werkzaamheden juni - juli 2019

Hoog Catharijne

389.jpg

In deze update leest u welke activiteiten en de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op ons project Voorzetgebouw – Fase 2. Deze tweede fase omvat de renovatie van kantoor Duvenborch (900m²) en de nieuwbouw van 5.000m² winkel- en kantoorruimte.

Afgelopen weken is er op diversen plekken veel gebeurd. Tijdens nachtelijke uren, om het overlast voor publiek en omgeving weg te nemen, zijn meerdere stofschotten verplaatst. Achter deze stofschotten worden de nieuwe shopfronts van de winkelunits en een nieuwe kantoorentree gerealiseerd.

Aan de pleinzijde is inmiddels een groot gedeelte van de betonvloer (laag 01) gerealiseerd. Hierop worden de contouren van de nieuwe gevellijn al goed zichtbaar. Bovenop de staalconstructie laag 01 volgt komende weken de laag 02 en dakconstructie laag 03.

In de nieuwe passage is begonnen aan het stucplafond en aan de nieuwe natuurstenen vloer. Zodra deze werkzaamheden zijn afgerond wordt het plafond door de installateur voorzien van armaturen en wordt aan de langszijde zetwerk gemonteerd.

 

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project