icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 21 januari 2019
Hoog Catharijne

Update werkzaamheden winterperiode Voorzetgebouw – Fase 2

221.jpg

In deze update leest u welke activiteiten en de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden bij onze projecten in Hoog Catharijne. De werkzaamheden in bouwdelen Radboud-zuid en Godebald zijn afgerond en de bouwdelen zijn in November opengesteld voor publiek. Ook de werkzaamheden voor de realisatie van Voorzetgebouw - fase 2 zijn gestart. Deze tweede fase omvat de renovatie van kantoor Duvenborch (900m²) en de nieuwbouw van 5.000m² winkel- en kantoorruimte.

Sloopwerkzaamheden

Afgelopen week zijn we gestart met de constructieve sloop van het eerste vloerveld. Deze constructieve sloop creëert uiteindelijk de nieuwe tweelaagse winkelpassage. De voormalige winkelunits worden door onze sloper bouwkundig gestript. Hiervoor vinden via vaste procedures installatie en bouwkundige vrijgave plaats.

Funderingswerkzaamheden

De laatste werkzaamheden aan de uitbreiding van de fundering zijn gestart. Ook is de eerste verdieping van de nieuwe betonkern afgelopen week gestort.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project