icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 01 juni 2018
Hoog Catharijne

Update begin juni

gevelbeplating.jpg

In deze update leest u welke activiteiten en de afgelopen werken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden bij onze projecten in Hoog Catharijne. Deze keer een update van onze werkzaamheden in bouwdeel Radboud-zuid.

Gevelbeplating

  • In de vorige update vertelden wij al dat we konden starten met het aanbrengen van de Etalbond composiet gevelbeplating. Inmiddels zijn deze werkzaamheden bijna afgerond. Naar verwachting wordt de steiger eind volgende week gedemonteerd.
  • In de lichtstraat wordt de vorm van de toekomstige passage duidelijk zichtbaar. Zo zijn de bulkheads gemonteerd en is de cementdekvloer voor de natuursteen tegels gemeerd. Het einde van deze passage sluit aan op het bruggebouw.
  • Ook de afbouw is in volle gang. Momenteel worden de laatste MetalStud wanden opgebouwd en zijn alle grote componenten ten behoeve van de installaties gemonteerd.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project