icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie Holland Park Diemen

Nieuws · 01 februari 2022
Holland Park Diemen

Volop activiteit op Holland Park Diemen

14.JPG

Bouwcombinatie Holland Park Diemen (Boele & van Eesteren | Kondor Wessels Amsterdam) is eind 2021 gestart met werkzaamheden ten behoeve de bouw van het project Holland Park Diemen, gelegen aan de Eekholt en Gerrit Rietveldsingel. In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats.

Momenteel zijn we bezig met de bouwplaatsinrichting. De wegen (inclusief bebording) zijn aangelegd en ook de bouwkeet is inmiddels geplaatst. De komende week wordt de parkeerplaats bij het KPN gebouw ingericht, waarna we met het projectteam naar de bouwplaats zullen verhuizen.

De samenwerking tussen de diverse partijen en de werkzaamheden op de bouwplaats verlopen voorspoedig. We zijn inmiddels begonnen met het drukken van de damwanden en ook wordt de paalfundatie aangebracht. Er wordt komende week een tweede boorstelling aangevoerd om de productie van de paalfundatie te versnellen. Zowel het drukken van de damwanden als het boren van de funderingspalen zijn geluids- en trillingsarme technieken. Zo wordt overlast naar de omgeving zo veel mogelijk beperkt.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project