icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 01 december 2021
De Hooch

Planning demontage torenkraan gewijzigd

IMG_5505.jpg

In de nieuwsbrief van 26 november informeerden wij u over de geplande demontage van de torenkraan op 1 december en de hiervoor noodzakelijke afsluiting van de Hobbemakade. Helaas is het vandaag vanwege de harde windkracht niet mogelijk om deze werkzaamheden veilig voor onszelf en de omgeving uit te voeren. De demontage en het afvoeren van de kraan wordt verplaatst naar woensdag 8 december tussen 6:00 tot 22:00 uur. 

De gelijktijdig geplande herstelwerkzaamheden aan het asfalt, voet- en fietspad, evenals de werkzaamheden ten behoeve van de rioolaansluiting naar het complex zijn reeds gestart. Ten behoeve van bovenstaande werkzaamheden is de Hobbemakade ter hoogte van de nummer 25 tot de Nicolaas Maesstraat afgesloten sinds 29 november voor al het verkeer afgesloten. Vanwege het uitstellen van de voor vandaag geplande werkzaamheden (de demontage van de torenkraan) naar 8 december is de afsluiting van de Hobbemakade naar verwachting benodigd tot en met 10 december. 

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project