icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 17 februari 2021
Amare

Update werkzaamheden februari

IMG-20210125-WA0006.jpg

In deze update leest u welke activiteiten in februari worden uitgevoerd op de bouwplaats van Amare aan het Spuiplein.

Constructie

De gevel, die opgebouwd is in drie delen met een plint, middenlaag en een kroon is klaar. We zijn nu nog bezig met het aanbrengen van de Nano coating, die de gevel tegen vuil en water moet beschermen. De winterse omstandigheden hebben het ons niet makkelijk gemaakt, maar nog even en we kunnen de steigers rondom het gebouw verwijderen, zodat Amare in zijn geheel zichtbaar wordt vanaf alle zijdes. We gaan starten met de bestrating rondom (onder) het gebouw en met de definitieve bestrating onder het stadsbalkon.

Binnenkort hopen we de repetitiezaal, de theaterzaal en de ensemblezaal op te leveren. Dan hebben we nog één zaal te gaan, de concertzaal. Ook deze zaal krijgt steeds meer weg van het eindresultaat, nu er inmiddels stoelen in staan. Ook in andere ruimtes, zoals de studio’s, repetitiezalen, leslokalen, foyers en het restaurant wordt het definitieve uiterlijk steeds meer zichtbaar. De eerste testen van diverse installaties zijn inmiddels uitgevoerd en ook worden er steeds meer installaties aangezet, denk aan verwarming en verlichting.

Amare by night

Bron filmpje: Stephen Martis – Visser & Smit Bouw

 

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project