icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Maassluis

Sluispolder West - Fase 1

Boele & van Eesteren heeft in de eerste fase van de vernieuwing van Sluispolder West te Maassluis 25 huur- en 11 koopwoningen gerealiseerd. Met voornamelijk eengezinswoningen, voor- en achtertuinen, veel groen en een stadstuin dragen de woningen bij aan tuindorpse karakter van Sluispolder-West.

Aantal eenheden
25 huurwoningen
11 koopwoningen
Uitvoeringsperiode
September 2016 - juni 2017
1854050.jpg

Laag energieverbruik

De huurwoningen, die zijn afgenomen door de Maasdelta groep, bestaan uit 11 zadelkap rijwoningen en 14 beneden/boven woningen. De koopwoningen zijn door Boele & van Eesteren met succes ontwikkeld en verkocht in samenwerking met het VolkerWessels Wooniversum. De woningen zijn voorzien van warmtepompen, PV panelen en WTW systeem, wat zorgt voor een zeer laag energieverbruik. 

Wooniversum

Het Wooniversum, gelegen in Nieuwegein, biedt aspirant kopers een 3D beleving van hun toekomstige huis. Door deze beleving zijn kopers in een vroeg stadium in staat om belangrijke keuzes te maken met betrekking tot onder andere de keuken, badkamer en indeling. Via keuzepakketten (comfort, luxe of excellent) past de koper de woning aan naar zijn of haar wens. Het nieuwe verkopen via het Wooniversum biedt voor alle partijen voordelen; de koper krijgt door de Wooniversum experience zeer gedetailleerd beeld van het huis met bijpassende optiepakketen. Door in een vroeg stadium de meeste koperskeuzes te bepalen, is ook het kostenplaatje snel inzichtelijk.  De realisatie is in september 2016 van start gegaan en de woningen zijn media 2017 opgeleverd. 

Partijen

Opdrachtgever
Maasdelta Groep
Architect
DE Architekten
Constructeur
Van Rossum Raadgevende Ingenieurs
Uitvoering
Boele & van Eesteren

Downloads