icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

De nieuwe vestiging van het Japanse bedrijf Sakura is gerealiseerd door Boele & van Eesteren en is onderdeel van het Alpha Trade Center te Alphen aan de Rijn.

Oppervlakte
2.500 m²
Aantal eenheden
Kantoorgebouw
Parkeerruimte
Sakura 06

Een groeiende stad

Het bedrijf is een wereldwijde opererende producent en distributeur van histologische en cytologische apparatuur en coördineren marketing, distributie en customer service vanuit Alphen a/d Rijn. Tegenover de rust van de polder staat de dynamiek van het Alphen aan den Rijn van nu. Een groeiende stad waar de moderne ondernemer zich vestigt.

Alpha Trade Center

Sakura maakt onderdeel uit van het project ATC. Het totale project is voor verhuur beschikbaar en omvat ca. 35.000 m2 verdeeld over ca.11.400 m2 kantoorruimte en ca. 23.600 m2 multifunctionele ruimte. Het complex bestaat uit 5 markante kantoorgebouwen, variërend van ca. 1.950 m2 tot ca. 2.500 m2 verdeeld over 4 verdiepingen, die uitsteken boven het parkeerdek en daaronder gelegen multifunctionele ruimten.

Partijen

Opdrachtgever
Alpha Trade Center
Architect
Architectenbureau CePeZed
Constructeur
Raadgevende Ingenieursbureau Van Dijke
Uitvoering
Boele & van Eesteren