icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Heenweg

Pluswoningen

Boele & van Eesteren speelt met PlusWonen in op de grote behoefte aan betaalbare eengezinswoningen. In Heenweg (Gemeente Westland) heeft Boele & van Eesteren voor woningbouwvereniging Arcade Wonen 10 koopwoningen gerealiseerd, waarvan 4 in de sociale koopsector.

Aantal eenheden
10 woningen
Pluswoningen Heenweg 2

Betaalbaar Wonen

Het geheim van deze woning is een vergaande processtandaardisatie en prefabricage die leiden tot een aanzienlijke beperking van de realisatiekosten en een zeer korte bouwtijd. Door de woning in verschillende varianten aan te bieden, kunnen wij blijven voldoen aan specifieke eisen van kopers en stedenbouwkundige situaties.

Starters krijgen voorrang

De 10 woningen in Heenweg zijn koopwoningen waar starters voorrang hebben. Het zadeldak met overstekken geeft de woning een robuuste uitstraling, wat typerend is voor deze woning, en wordt versterkt door de horizontale geledingen van de woning.

Partijen

Opdrachtgever
Woningbouwvereniging Arcade Wonen, ’s Gravenzande
Uitvoering
Boele & van Eesteren, Rijswijk
Architect
4D Architecten, Enter