icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Boele & van Eesteren heeft 'One of a Kind' te Gouda gerealiseerd; een schitterend appartementengebouw met 33 grote en luxe afgewerkte appartementen. De bouw is in mei 2016 van start gegaan en heeft ongeveer een jaar in beslag genomen.

Oppervlakte
5.000 m²
Uitvoeringsperiode
Mei 2016 - juni 2017
1720770.jpg

One of a Kind

Het nieuwe appartementencomplex aan de Ronsseweg bestaat uit 8 verschillende woningtypes. Er zijn drie- en vierkamerappartementen en de oppervlakten variëren van 104 tot 133 m². Elk appartement heeft op zijn minst één goede buitenruimte in de vorm van een terras, loggia of balkon. Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage, die met een lift verbonden is aan de woningen. One of a Kind is onderdeel van het door Boele & van Eesteren ontwikkelde project Ronsseveld.  

Omgeving

One of a Kind is ontworpen met oog voor detail en ook bij de inrichting van het gebied rondom het gebouw is hier rekening mee gehouden. De woningen liggen direct aan het water en aan een sfeervol plein met groen en fraaie waterpartijen. Vanaf het balkon of terras kijk je altijd mooi uit. Het zevenlaagse appartementengebouw staat in directe verbinding met het station en het centrum van Gouda. 

Interieurontwerpen Bertram Beerbaum

Bertram Beerbaum heeft speciaal voor ‘One of a Kind’ een aantal interieur ontwerpen gemaakt. In zijn ontwerpen ligt de focus op een samenwonend stel. Voor drie appartementen heeft hij een eigen variant ontworpen, waarbij hij zich heeft laten leiden door de wensen en leefstijl van de toekomstige bewoners. Zo heeft hij ontwerpen gemaakt voor een basisindeling, een designindeling en een indeling met een extra slaapkamer.

Het Bastion

Naast de koopappartementen van One of a Kind heeft Boele & van Eesteren ook 'het Bastion' gerealiseerd. Het Bastion omvat de naastgelegen woontoren met 44 huurappartementen.

Partijen

Opdrachtgever
Projectontwikkelingscombinatie Bèta
Architect
01-10 Architecten
Constructeur
Aronsohn Raadgevende Ingenieurs
Uitvoering
Boele & van Eesteren