icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

In een jaar tijd is er op circa 8.777 m2 grondoppervlak een scholingscomplex gerealiseerd van 7.900 m2 inclusief 66 parkeerplaatsen. Het scholingscomplex biedt plaats aan een scholingsruimte ten behoeve van de opleiding autotechniek van het Mondriaan College.

Oppervlakte
7.926 m²
Programma
Kantoor
Schoolgebouw
Uitvoeringsperiode
oktober 2003 opgeleverd
IJzerwef 05

Zichtenburg

Ten behoeve van de opleiding van jonge timmerlieden in het kader van de BOL en BBL is er voor de stichting Haagbouw circa 2.863 m2 BVO scholingsruimte ontwikkeld. Het scholingscomplex is van belang voor de instroom van voldoende jonge timmerlieden in de bouw. Nu nog is het aanbod aan jonge vaklieden lager dan de vraag die binnen de aannemerswereld heerst. Daarnaast is er ten behoeve van de secretariaten van de verschillende opleidingen circa 970 m2 BVO kantoorruimte in het plan opgenomen. Tevens is in het kantoorgebouw de kantine van de stichting Haagbouw gevestigd. Het complex ligt in het deelgebied "Zichtenburg" in het zogenaamde metaalpark en is ontwikkeld op het voormalige KNVB terrein.

Partijen

Opdrachtgever
Boele & van Eesteren
Rijnwoude Beheer B.V.
Architect
De Architektenkombinatie Bos
Rosdorff Wiebing
Constructeur
L. Looye
Uitvoering
Boele & van Eesteren
Rijnwoude Beheer