icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
IJmuiden

De zevensterren

Aan het Pleiadenplantsoen in IJmuiden heeft Boele & van Eesteren 28 PlusAppartementen gerealiseerd in opdracht van Woningbedrijf Velsen. De realisatie is in juni 2017 gestart en het project is in het voorjaar van 2018 opgeleverd.

Oppervlakte
Ca. 80 m²
Aantal eenheden
28 appartementen
Uitvoeringsperiode
Juni 2017 - maart 2018
1859453.jpg

Zevensterren

Boele & van Eesteren was al vroeg bij het project betrokken. Samen met de opdrachtgever hebben we het plan, dat de naam 'Zevensterren' heeft meegekregen, steeds verder uitgewerkt. De driekamerappartementen, allen met een eigen parkeerplaats, kunnen in de toekomst worden aangepast aan de eisen van de gebruiker en zijn hiermee levensloopbestendig. Zo zijn de galerijdeuren bijvoorbeeld zo ontworpen dat er in de toekomst relatief eenvoudig een elektrische deurdranger gemonteerd kan worden en is er rekening gehouden met de draaicirkel van een rolstoel. De woningen op de begane grond worden in eerste instantie via de gemeente aangeboden aan zorgbehoevenden. De overige  woningen zijn bestemd voor 65-plussers. 

Partijen

Opdrachtgever
Woningbedrijf Velsen
Architect
DE Architekten, Delft
Constructeur
Van Rossum Raadgevende Ingenieurs, Almere
Uitvoering
Boele & van Eesteren

Downloads