icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Bergambacht

Bloemengaarde

In samenwerking met woningcoöperatie QuaWonen heeft Boele & van Eesteren het project Bloemengaarde te Bergambacht ontwikkeld. Een binnenstedelijke ontwikkeling van 26 woningen. Boele & van Eesteren was daarnaast verantwoordelijk voor de realisatie van het projectplan.

Aantal eenheden
26 woningen
Uitvoeringsperiode
2013 - 2014
opgeleverd

Duurzaamheid

De duurzaamheid van de woningen vormde een belangrijk focuspunt tijdens de ontwikkeling van het project. Uiteindelijk hebben we er voor gekozen om 10 zonnepanelen per woning te plaatsen. Hierdoor bereiken de woningen een EPC variërend tussen de 0,25 en 0,1. De woningen leveren ongeveer evenveel stroom op als zij verbruiken.

Sloopwerkzaamheden

Naast de realisatie van de woningen heeft Boele & van Eesteren ook de sloopwerkzaamheden van de oude appartementen inclusief de asbestsanering voor haar rekening genomen. Ook de inrichting van het terrein behoorde tot onze opdracht.

Benieuwd naar het eindresultaat?

Bekijk bijgaande video voor een impressie van de werkzaamheden van start bouw tot oplevering. 

Partijen

Opdrachtgever
QuaWonen
Architect
Rutten van der Weijden
Constructeur
Van Rossum Raadgevende Ingenieurs
Uitvoering
Boele & van Eesteren