icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 16 maart 2020

OPLEVERING HOLY RÉSIDENCE VLAARDINGEN GESTART

Op maandag 16 maart zijn de eerste appartementen uit het kleinschalige appartementencomplex Holy Résidence te Vlaardingen opgeleverd.

0.jfif

De ontwikkeling

De kopers kregen de sleutel overhandigd door ons uitvoeringsteam, dat de afgelopen periode keihard heeft gewerkt om de realisatie van de appartementen aan de Graaf Walramlaan te Vlaardingen te voltooien. De komende weken mag het team ook de overige kopers blij maken: tot en met 6 april worden er elke dag woningen opgeleverd.

Holy Résidence is een eigen ontwikkeling van Boele & van Eesteren en omvat 44 duurzame appartementen verdeeld over twee gebouwen. De gebouwen zijn op de begane grond gekoppeld zijn door een overdekte stallingsgarage. Het appartementencomplex kent zowel balkon- als terrasappartementen gelegen op het zuid-westen. Bij de terrasappartementen verspringen de balkons per verdieping van elkaar, waardoor een trapsgewijze architectuur is ontstaan. Op iedere verdieping bevinden zich vier appartementen per gebouw. Op de toplaag zijn twee penthouses gelegen. Elke woning beschikt over een eigen berging en overdekte parkeerplaats.

Nieuwbouw Parc Drieën-Huysen

Holy Résidence vormt de tweede fase van het door Boele & van Eesteren ontwikkelde Parc Drieën-Huysen. Het ligt direct naast de eerste fase van het plan dat bestaat uit een verpleegtehuis en twee woontorens voor mensen met een zorgindicatie. De drie gebouwen uit deze eerdere fase zijn met elkaar verbonden door middel van een plint, waarin faciliteiten zoals brasserie, kapper en pedicure zijn opgenomen. De bewoners van Holy Résidence kunnen eveneens gebruik maken van deze faciliteiten.