icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 10 april 2015

Eerste 16 woningen Tuinen van Julia opgeleverd

Eind 2014 zijn we gestart met de realisatie van de eerste 16 woningen in de Tuinen van Julia. Het eerste deel van het project bestond uit 14 rijwoningen en 2 vrijstaande woningen.

fase 1

Eerste fase is opgeleverd

Inmiddels zijn deze woningen opgeleverd en hebben de bewoners intrek genomen in hun nieuwe huis in Wateringen. Nu de eerste fase naar alle tevredenheid is opgeleverd, zijn we op 9 april gestart met het heiwerk voor de volgende 13 rijwoningen, waarvan er nog 2 beschikbaar zijn. Ook deze rijwoningen worden gebouwd vanuit het PlusWonen-concept waarin 13 woningen in 13 dagen wind- en waterdicht zijn. 

Optimale bouwtijd behaald

Door vroeg in de voorbereiding alle betrokken partijen te betrekken bij het bouwproces, wordt ook hier weer een optimale bouwtijd behaald. Naar verwachting worden de 13 woningen rond de bouwvak van 2015 opgeleverd.